Ralph Lauren Woolen coat (Mantel Blue Norfolk)

For english scroll down

Lang heb ik getwijfeld over of ik deze jas/ mantel zou kopen vanwege de prijs (€ 989,95 !! Waat?!?!)…. Dus ik heb lopen zoeken en zoeken naar een andere (meer betaalbare) winterjas.. Maar heb deze niet kunnen vinden.

Toen ik zag dat de jas bij Zalando met 40% korting was ben ik toch overstag gegaan.

Afbeelding

Toen de jas op het postkantoor was, ben ik direct uit mijn werk het pakketje gaan halen. Het formaat van de doos viel me op het eerste gezicht wat tegen… Zou hier een lange winter mantel in zitten?

Eenmaal thuis verscheen uit de doos een fantastische jas! En deze jas is ook super geschikt voor kantoor.

Ook mijn vriend, die met lede ogen mijn shop verslaving aan kijkt, vond hem mij direct super mooi staan.

De jas is bij de schouders ietwat krap bij mij. Maar ik heb dat vaker bij jassen.

Met een jasje aan past hij bij de schouders net. Voor mij goed genoeg.

Nadeel van de jas zijn de jaszakken.

Deze zitten niet op de plek waar je normaliter je handen zou plaatsen, maar net iets naar achteren zodat je op koude winterdagen niet lekker met je handen in je jaszakken kan lopen. Dus goeie handschoenen is in dit geval een must. Ook merk ik dat ik, als ik over straat loop nu niet zo goed weet waar ik mijn handen moet laten (die stak ik altijd in mijn jaszak). De zakken (klepzakken) vind ik wel heel mooi bij de jas staan.

Afbeelding

De kwaliteit, de snit en mooie lijnen van de jas maken dit ongemak meer dan goed. Hij is lekker warm met een hoge kraag zodat je alleen nog maar een sjaal om hoeft voor de mooi (als je dat wil) en niet voor de kou.

Ook het wol is van een mooie kwaliteit (75% wol) en ziet er echt mooi uit.

Van binnen heeft de jas een mooie lichte zijden voering bovenin en onderin een donkere voering. De knopen zijn van een soort metaal, en hebben een mooie gouden kleur en sierlijke letters wat de jas eleganter maakt.

Afbeelding

De knopen vallen mooi op, op het zwarte wol.

Al met al een geweldige jas, echt een aanrader!

Ik ben er in ieder geval heel blij mee. Met deze jas kan ik weer een paar winters vooruit!!

 

 

For a long time I hesitated to buy this coat of the price (€ 989.95  Wtf?) So I have been searching for another (more affordable) wintercoat, but I can not find it.

When I saw the Ralph Lauren Woolen coat at Zalando 40% discount I was sold.

When the coat arrived I wend straight from work to get the package. The format of the box was a bit small. Would this contain a long winter coat?

Once home appeared out of the box a fantastic coat!

The coat at the shoulders somewhat strapped for me. But I have this problem more common with coats.

With a blazer on it fits just about right. Good enough for me!

The disadvantage of the jacket are the pockets.

These are not at the place where you normally would place your hands, but just slightly backwards. On  cold winter days I can not walk  with my hands in my pockets. Good gloves in this case is are a must.  The pockets (flap pockets) are quite beautiful  and assist the look of the jacket.

The quality, fit and beautiful lines of the jacket make this more than beautiful. It is nice and warm with a high collar so you only need a scarf beause it looks nice (if you like) and not for the cold.

The wool is of good quality (75% wool) and looks really nice.

Inside, the jacket has a lovely bright silk lining at the top and at the bottom of a dark lining. The buttons are a kind of metal, and have a nice golden color and elegant letters which make the jacket more elegant.

The buttons look nice on the black wool.

All in all a great coat, which I highly recommend!

I am very happy with my purchase. 

Boerin op manolos

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *