Pleated Zara Skirt; Dress for cocktails (plooi rok Zara)

Voor Nederlands scroll naar beneden

Part two of the pleated Zara skirt. I like to combine my office wardrobe with my casual wardrobe. It is such an expensive investment to have and keep up two wardrobes, and do not understimate the space it requires in my walk in. So I try to combine the two every now and then. Please do understand that the things I wear to the office are more often appropriate for casual than the other way around.
The skirt is also shown in a post earlier this week. It is old and from Zara, but you can find in similar at here or here. The t-shirt I got at the beginning of this summer but is already sold out. Find similar here or here. With shoes you can dress it up for cocktail time with the good old Jimmy Choo’s or a bit more casual with black balerina’s.

ps. do you also think that my arm looks so bog and fat in the photo beneath, or is it just me?

Pleated skirt Zara pink

Deel twee van de Zara plooirok! Ik houd er van om mijn zakelijke gaderobe te combineren met mijn vrijetijdskleding. Het is ook een behoorlijk einvestering om twee gadarobes te hebben en bij te houden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ruimte die het in neemt in mijn walk-in. Dus ik probeer beide te combineren. Begrijp me wel goed dat ik din kleding ie ik draag naar kantoor vaker gebruik in mijn vrije tijd dan andersom.
De rok hebben jullie eerder gezien deze week en is oud, maar van zara. De kan je ongeveer gelijk here of here vinden. Het t-shirt heb ik aan het begin van de zomer gekocht bij Zalando maar is al uitverkocht. je vind bij dezelfde here of here. Voor wat betreft de schoenen, je kan de Jimmy Choo’s goed aan voor tijdens het cocktail uurtje. Wil je echter iets meer casual dan zou ik gaan voor black balerina’s.

ps. Vinden jullie ook dat mijn arm in de onderste foto super vet lijkt of ligt het aan mij?

Boerin op manolos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *