Chi Chi London Dress

Voor Nederlands scroll naar beneden,

A few weeks weeks ago I had my graduation ceremony at the university of Groningen. After 4 years of studying next to my full-time job I am now allowed to refer to myself as an Master of Science.

This special occasion requierd a special dress, and of course I have a beautiful one hanging in my closet. A Chi Chi London dress! This company makes teh most beautiful dresses and skirts ever! And their dresses are also very nice for wedding and other party’s you want to shine on.

 

Chi Chi london dress blue

Floral dress blue Chi Chi London

 

 

 

 

 

 

 

You can find the dress at Zalando or at Girl meets Dress.com also similar (but longer at the back)  at Asos and of course at Chi chi london. I combined it with my wedding shoes from Badgley Mischka. You can find them at NordstromAmazon or Zappos. But I also like to combine this dress with my Manolo blahnik Pretati’s which are sold out at Saks Fifth Avenue but for now available at ebay if you really want them.  On colder days I war it with a  white blazer which is sold out at H&M but similar at Zalando or at Topshop.

 

Een aantal weken geleden was mijn buluitreiking bij de Rijksuniversiteit Groningen. Na 4 jaren studeren naast mijn fulltime baan mag ik mezelf nu Master of Science (oftewel Doctorandus) noemen.

Deze bijzondere gelegenheid vraagt natuurlijk om een speciale jurk, en deze had ik natuurlijk al in mijn kast hangen. Een Chi Chi London jurk!! Chi Chi London maakt echt de meest fantastische jurken en rokken.

Bovendien zijn deze jurken ook erg geschikt voor een bruiloft of ander feest waarop je wilt stralen.

Je kan de jurk vinden bij Zalando of bij Girl meets Dress.com. Ook vergelijkbaar (maar dan langer aan de achterkant) maar wel van Chi Chi bij Asos  en natuurlijk bij Chi chi london. Ik combineerde de jurk met trouwschoenen die je kan vinden bij Nordstrom, Amazon of Zappos. Maar ik draag de jurk ook graag met mijn Manolo Blahnik Pretati Pumps welke helaas zijn uitverkocht bij Saks Fifth Avenue maar wel op ebay staan nu als je ze echt graag wilt hebben. Op koudere dagen draag ik deze jurk met een witte blazer. Die van mij is uitverkocht bij H&M maar vergelijkbaar bij  Zalando of Topshop.

Boerin op manolos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *