Winter Equipment

 

fashion blog for professional women new york city street style work wearfashion blog for professional women new york city street style work wear

fashion blog for professional women new york city street style work wear

fashion blog for professional women new york city street style work wear

Sweater old, from Equipment. Similar at Miss Guided, at Zalando from Onlyat Zalando from Modström,or at De Bijenkorf from Hugo Boss. Pants Sisley at Zalando, similar at De Bijenkorf. Blouse is old, similar at De Bijenkorf and tons of places since it is just a simple white blouse. Shoes old but similar at Jimmy Choo or at Savannahs. Tote is from River island. I am so glad that they finaly opend a store in my hometown Groningen!

In contrast to last Saturday, when I was sitting outside on a terrace with my mom after shopping, the Sunday morning was icy cold in the Netherlands. The winter is making her entrance sudden and fast this year.
This means also it is cold at my office. Also a place of contrast. In summer the airco can not work against the heat. And in winter the heating can not work hard enough to keep my hands from freezing off while trying to type reports. So what to wear on the colder winter days to work? Look at this Winter Equipment Sweater. I hope this post wil inspire you for comfy but appropriate clothing for the office hours.
—————————————————————————————————————————————-In tegenstelling tot afgelopen zaterdag, toen ik buiten op het terras zat met mijn moeder na het winkelen, was de zondag ochtend was ijskoud in Nederland. De winter maakt haar entree plotseling en snel dit jaar. Maar dit betekent ook dat het is koud op mijn kantoor. Ook een plaats van contrasten. In de zomer kan de airco niet werken tegen de hitte. En in de winter kan de verwarming niet voldoende verwarmen om mijn handen te weren tegen het bevriezen terwijl ik rapporten aan het typen ben.
Dus wat te dragen op de koudere winterdagen naar je werk? Ik hoop dat dit bericht je inspireert voor comfortabele, en juiste kleding tijdens de kantooruren.

 

[contact-form subject='[Farming on Manolo%26#039;s’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Boerin op manolos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *