Foggy Autum – Berlin There

fashion blog for professional women new york city street style work wear Sweater: Rene lezard Top: Hema Jeans: ZalandoVero Moda or at Noisy May. Shoes old but similar at Ziengs

A few weeks ago I visited Berlin Germany! What a great city to visit. Berlin is a casual city and an great place for foodies. But I also enjoyed the nightlife in Berlin at the club Adagio. No visit to Berlin can go without a visit to the KADEWE, where I got this beautiful and warm sweater of Rene Lezard. Nice and warm for the winter ahead. You can also shop online at KADEWE but when you ate in the city you have to visit the store.

fashion blog for professional women new york city street style work wear

Een paar weken geleden was ik in Berlijn! Wat een geweldige stad om te bezoeken. Berlijn is een casual stad en een fantastische plek voor foodies. En ik heb ook erg genote van het nachtleven in Berlijn en in het bijzonder de clud Adagio. Geen bezoek aan berlijn is compleet zonder bij de KADEWE geweest te zijn. Hier kocht ik deze mooie van Rene Lezard. Lekker warm voor de komende winter. Je kan ook online shopppen bij KADEWE, maar als je in Berlijn bent moet je er echt even naar binnen gaan.

fashion blog for professional women new york city street style work wear

[contact-form subject='[Farming on Manolo%26#039;s’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Boerin op manolos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *