Verbouwen/ Remodeling

*scroll naar beneden voor Nederlands

It’s been a long time since my last blog * sorry * since we moved to the farm and started with the renovations of the house.
I really feel that we do not have any moment of  peace anymore. During the week we are both working at the office, and there are carpenters busy in our house. And in the evening we are busy with cleaning up after them, and doing tasks on the farm that can not wait till the weekend. Because in the weekends we are busy with (the things we can do ourselfs) rebuilding and decorating.  And yes, I am now only talking about the bedroom and bathroom ensuite…  However, in November last year we began with the TV room. And besides the floor this room is fully decorated and livable by now. 
This is what we started with..TV kamer oud kast

Nederlands:

Het is alweer een hele tijd geleden sinds mijn laatste blog *sorry* sinds we naar de boerderij zijn verhuisd. En sinds we zijn begonnen met de verbouwingen heb ik echt het gevoel dat we geen moment rust meer hebben. Door de week zijn we beide hard aan het werk, en zijn er timmerlui in ons huis aan het werk. ‘S avonds zijn we druk met opruimen en taken op de boerderij. En in het weekend pakken we de dingen aan in de verbouwing die we zelf kunnen. En dan zijn we alleen nog maar bezig met de slaapkamer en en een badkamer en suite.
We zijn echter in November vorig jaar begonnen met de TV kamer. Buitenom de vloer is deze vooreerst af.TV kamerWe moved the closet (a so called Groninger Kabinet) to the livingroom. / het Groninger kabinet hebben we verplaatst naar de woonkamer.

kleurstaal grijstintenTV kamer geverfdTV room painted Done with painting!! Don’t you think the color brings something to the room?!/ Klaar met verven! Vind je ook niet dat de kleur de kamer doet opleven?

TV kamer en suitedeurenAnd I am sooo in love with my ensuite doors!! / Ik ben zoo verliefd op mijn ensuite deuren!!
Bank Haros meubelenTV kamer kussens

TV kamer vaas met margriet bloemen

Boerin op manolos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *